Pagina's

maandag 13 augustus 2012

Review: Nieuwe Essence/Catrice nagellak !

Hoi hoi,

Vandaag ben ik extra vroeg opgestaan om naar de Kruidvat te gaan uit mijn eigen dorp, maar helaas hebben ze de nieuwe assortiment van Essence nog niet, spijtig want ik stond echt er naar uit te kijken.
En toen kwam mijn moeder thuis van de ING, ik vertelde over de nieuwe assortiment van Essence. En ze was zo lief om me naar een andere stad te brengen voor de Kruidvat ! Toen we aangekomen waren, hadden zij wel gelukkig de nieuwe assortiment van Essence, ik heb vandaag 1 nagellak gekocht namelijk: Essence #127 I love bad boys.

___________________________________________________________________________

Maar ook Lisa heeft niet stilgezeten, en ook zij is naar de kruitvat bij haar in de stad gegaan. Die is iets groter en daar hadden ze alle nieuwe producten van Catrice en Essence al, maar er waren ook al een aantal uitverkocht. De kleurtjes die zij gaat swatchen: 


(links) #880 No Snow Pertol
(rechts) ##900 Steel My HeartEen groot verschil tussen de nieuwe nagellak & de oude nagellak van Essence zijn eigenlijk de potjes zelf, de inhoud van de nieuwe potjes is namelijk 8ml, en de oude 5 ml. Ik zelf vind de nieuwe potjes leuker dan de oude !

Sorry voor de mindere kwaliteit, in het zuiden
is het heel hard aan het regenen, waardoor
ik de nachtstand moet aanzetten !

Ook de nagellak kwastjes zijn anders geworden, de nieuwe kwast is groter, dan de oude ! Ik persoonlijk vind de nieuwe beter, want het is fijner om met een grotere kwast te lakken. :) En er staat nu op de kastjes een leuk tekentje van Essence op !
En nu de nagellak zelf ! Ik vind het zelf een prachtige blauwe kleur met glitters, ik ben echt normaal geen fan van glitters, maar ik vond deze kleur echt zo mooi met die glitters erbij, dat ik het daarom heb gekocht!
De nagellak dekt heel goed, namelijk in 2 dunne laagjes ! En inderdaad wat op de potje staat: 'quick drying nailpolish' !


______________________________________________________________________

Bij Catrice hebben ze geen grote verranderingen toegepast. De potjes zijn hetzelfde, alleen is de prijs iets omhoog gegaan, maar persoonlijk vind ik 10 cent meer voor een Catrice nagellakje niet veel, het is en blijft een prachtig budget merk.

Als eerste: #880 No Snow Petrol
( Ook bij mij regende het, dus de foto's zijn iets minder kwaliteit... )


No Snow Petrol is een lichte blauwe, met een subtiele paarsachtige shimmer, die je op je nagels eigenlijk niet ziet. In het potje is het iets meer zichtbaar (Zie de foto hier onder) dat vind ik best jammer, want met de shimmer zou ik het kleurtje nog mooier hebben gevonden. 2 laagjes heb ik hier op, en al met al is het toch een mooie kleur


Zie het potje, hier zie je de shimmer wel!


Dan hebben we hier, Steel My Heart, een iets wat apart zwart kleurtje met heel veel shimmer, ook droogt hij mat op, erg mooi! In het potje lijkt ie misschien iets paars te neigen maar dat is op je nagels niet zo erg, misschien een beetje bruinig. Hier heb ik 2 laagjes op, en 3 laagjes zou het misschien net iets beter maken want nu zie je bij mijn ringvinger nog een beetje mijn nagel.... Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Essence/Catrice ?


5 opmerkingen:

Laat een reactie achter! Ik zou dat heel erg appreciƫren! :)
Please leave a comment! I'd appreciate that very much :).