Pagina's

maandag 5 november 2012

10 weeks Challenge - #Week 7 Kaviar nails

Halloooo !

En we zijn weer aangekomen in week 7: Kaviar nails ! Ik wist eigenlijk niet hoe ik Kaviar nails moest aanpakken, dus ging ik even verder zoeken. Toen dacht ik, ik had kort geleden nog een tutorial gezien hoe je Salt nails moest maken (Klik hier voor de tutorial), en ik vond het een leuk alternatief voor de Kaviar nails. :)


Anyways, ik heb als eerste een base coat gebruikt, daarna heb ik als base colour een blauwe kleur gebruikt van Catrice #C01 Birds Flying High. Daarna heb ik een kommetje met zout gepakt, en een dikke laag topcoat overheen gedaan, en toen ging ik de zout strooien, ik wist gelukkig een beetje wat me te wachten stond, daarom had ik een kommetje onder gelegd, waardoor ik niet ging knoeien als ik ging strooien hihi. Nouja, toen het gestrooi klaar was, ging ik het een beetje verspreiden en plat drukken. En als laatste heb ik een topcoat gebruikt, om te voorkomen dat de zout gaat smelten :).
En dit is het resultaat:


Jammer genoeg lijkt het op de foto de nagellak groen, doordat ik de camera op nachtstand moest zetten, excuses. Maar voor de rest ik vind het wel een leuk alternatief voor de Kaviar nails !
Tot volgende week, dan zien jullie Lisa met de challenge: Game nails. :)

Neem ook een kijkje bij de andere deelnemers! :x Yu Fan

7 opmerkingen:

Laat een reactie achter! Ik zou dat heel erg appreciƫren! :)
Please leave a comment! I'd appreciate that very much :).