Pagina's

maandag 12 november 2012

10 weeks Challenge - #Week 8 Game nails

Haaaiii !

Mijn Pou
En we zijn aangekomen in week 8: Game nails ! Pfoe, tijd gaat snel, nog 2 weken en het is al afgelopen :(
Zoals jullie al hadden gemerkt, dit artikel is 1 dag later dan normaal.. Eigenlijk zou Lisa het maken, maar goed ik doe dus nu de rest van de 10 weeks Challenge :). Maar goed, Game nails... Ik wist lange tijd niet wat ik moest doen, zou ik Cut the Rope doen, Angry Birds, Pacman ? Dus ik ging naar mijn apps kijken, en toen wist ik het ! Ik ging Pou nails maken, sommige denken nu van 'Pou'? Wat is dat ? Nou dat kan ik jullie vertellen, het is een vrij nieuwe app, en je moet je Pou verzorgen, tevreden houden, laten slapen en eten. Ik weet nu al dat er mensen denken, ja dat is toch voor kleine kinderen, nou, Pou is eigenlijk specialer vind ik, je moet het zelf spelen, en dan weet je dat het niet echt voor kleine kinderen is.



Anyways, ik heb een base coat gebruikt, met mijn bruine MAX striper heb ik de lichaam getekend, roze nagellak voor de t-shirt(Maybeline Express Finish #84), witte nagellak voor het zakje en ogen (van Essence geloof ik?), blauwe nagellak voor de iris van de oog (Essence #127 I love Badboys) en een zwarte striper om het te omlijnen (Essence Black is back). 

Dit is het resultaat:



 Nou, ik vind het wel origineel, en sorry dat de foto een beetje slecht is, maar aangezien het nu snel donker werd, en ik laat uit was, moest ik het op nachtstand zetten, excuses !


Neem ook een kijkje bij de andere deelnemers! :

7 opmerkingen:

Laat een reactie achter! Ik zou dat heel erg appreciƫren! :)
Please leave a comment! I'd appreciate that very much :).